1/1/2019
ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΑΓΑΔΩΝ MACROVITA + ΔΩΡΟ ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΟ ΑΦΡΟΝΤΟΥΣ SPA
Ειδικές εργαστηριακές και κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι τα βλαστοκύτταρα από σύκο (ficus carica) και αχλαδομηλιά (sorbus domestica) έχουν ισχυρότατη επίδραση στην ενεργοποίηση της λιπόλυσης, στη μείωση μεγέθους των λιποκυττάρων, στη διάλυση του συσσωματωμένου λίπους, στην αποσυμφόρηση εγκλωβισμένου νερού και τοξινών, στη μείωση της περιφέρειας των μηρών και της κοιλιάς, καθώς και στην ορατή βελτίωση της υφής “φλοιού πορτοκαλιού” στην επιδερμίδα. Το ολοκληρωμένο πρωτοποριακό σύστημα της MACROVITA για αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης, του τοπικού πάχους και των ραγάδων μοιάζει να έχει έρθει απευθείας από το μέλλον! Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος αντιμετωπίζονται με φυτικά βλαστοκύτταρα από σύκο και αχλαδομηλιά, η χαλάρωση με γλαυκίνη από κίτρινη παπαρούνα και οι ραγάδες με το σύμπλοκο REGU®-STRETCH.

Η ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΑΓΑΔΩΝ MACROVITA είναι σχεδιασμένη για πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση των ραγάδων που δημιουργούνται από το υπερβολικό τέντωμα του δέρματος κατά την εγκυμοσύνη και από την απότομη αύξηση του βάρους ή του ύψους. Περιέχει υπερικό (βαλσαμόχορτο), ιππουρίδα*, REGU®-STRETCH, καλέντουλα*, ρητίνη χαρουπιάς, αμυγδαλέλαιο, βουτυρόσπερμο (καριτέ) και προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη). Το REGU®-STRETCH είναι μείγμα από τριπεπτίδιο-5, φυτικό εκχύλισμα μαρουβίου και προβιταμίνη Β5. Το τριπεπτίδιο ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και αναδομεί τις κατεστραμμένες ίνες του δέρματος. Το μαρούβιο προλαβαίνει την αφυδάτωση του δέρματος και μειώνει τις φλεγμονές. Η προβιταμίνη Β5 διατηρεί την υγρασία του δέρματος, ενεργοποιεί την ανάπτυξη των κυττάρων και καταπολεμά τους ερεθισμούς.
*Βιολογικής καλλιέργειας

• Mε συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 94%

Αυτή τη χρονική περίοδο μπορείτε να αγοράσετε την ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΑΓΑΔΩΝ συσκευασμένη μαζί με ένα ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΟ ΑΦΡΟΝΤΟΥΣ SPA MACROVITA, που δίνεται σαν δώρο.

Ακολουθήστε μας στα Social Media Instagram