20/4/2018
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ & ΣΕΙΡΑΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΩΝ MACROVITA στην εκπομπή “Happy Day στον Alpha”

Την Παρασκευή 20/4/2018, η σειρά Φυσικών Αποσμητικών και τα προϊόντα Αδυνατίσματος MACROVITA παρουσιάστηκαν στην εκπομπή "Happy Day στον Alpha" από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Αποσμητικός Κρύσταλλος MACROVITA είναι ορυκτό άλας σε στερεά ή υγρή μορφή που καταπολεμά αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές του σώματος με φυσικό τρόπο. Σχηματίζει στην επιδερμίδα ένα αόρατο φιλμ το οποίο αναχαιτίζει την ανάπτυξη των μικροοργανισμών που προκαλούν την κακοσμία χωρίς να εμποδίζει την εφίδρωση και την αναπνοή του δέρματος, δημιουργώντας ένα ευχάριστο αίσθημα φρεσκάδας που διαρκεί όλο το 24ωρο. Δεν περιέχει οινόπνευμα, aluminum chlorohydrate και parabens. Είναι φυσικό προϊόν, ευκολόχρηστο και κατάλληλο για όλους. Διατίθεται σε μορφή stick (χωρίς άρωμα), roll-on (χωρίς άρωμα, αλλά και σε τέσσερα υπέροχα αρώματα) και σπρέι (χωρίς άρωμα ή με άρωμα θαλασσινής αύρας).

Ακόμη, για την ολιστική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης και των ραγάδων, η MACROVITA δημιούργησε μια μοναδική σειρά αδυνατιστικών προϊόντων που επιφέρει με φυσικό τρόπο τόνωση της μικροκυκλοφορίας, λιπόλυση, απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, ανάπλαση και σύσφιγξη του δέρματος, ορατή βελτίωση της όψης «φλοιού πορτοκαλιού», αλλά και μείωση της περιφέρειας της μέσης και των μηρών, ώστε να απολαύσετε ξένοιαστα το καυτό ελληνικό καλοκαίρι.

Στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων.

Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα της εκπομπής στο βίντεο.

Ακολουθήστε μας στα Social Media Instagram