30/3/2018
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΥΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ MACROVITA στην εκπομπή “Happy Day στον Alpha”

Την Παρασκευή 30/3/2018, η σειρά Φυτικών Καλλυντικών Ελαίων MACROVITA παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Happy Day στον Alpha" από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τα αγαπημένα σας Φυτικά Καλλυντικά Έλαια MACROVITA διακρίνονται για την εξαιρετικά απλή σύνθεσή τους και την υψηλότατη περιεκτικότητά τους σε συστατικά φυσικής προέλευσης. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αυτούσια, ή να τα αναμείξετε είτε μεταξύ τους, είτε µε αιθέρια έλαια αρωµατοθεραπείας, είτε µε μέρη άλλων φαρµακευτικών φυτών.

Στον νέο ιστότοπο www.macrovitaoils.gr θα βρείτε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τις ιδιότητες και τον τρόπο χρήσης των Φυτικών Καλλυντικών Ελαίων MACROVITA, χρήσιμες ιδέες για να τα αξιοποιήσετε, αλλά και υπέροχες συνταγές για να δημιουργήσετε πανεύκολα και γρήγορα τα προσωπικά σας απλά καλλυντικά ώστε να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας!

Όλα τα προϊόντα της σειράς παράγονται με ψυχρή έκθλιψη για να αποφεύγεται η καταστροφή των πολύτιμων συστατικών τους από τη θερμότητα και συσκευάζονται σε γυάλινα φιαλίδια σκούρου μπλε χρώματος ώστε να φιλτράρονται οι υπεριώδεις ακτίνες και να διατηρούνται ακέραιες οι ευεργετικές ιδιότητές τους. Ανακαλύψτε τα στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων!

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ
ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ, ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ, ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ, PARABENS
ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΩΣ 100%

Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα της εκπομπής στο βίντεο.

Ακολουθήστε μας στα Social Media Instagram