ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :
26/10/2018
ΥΓΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Σιρόπι μελιού & Σπρέι πρόπολης MACROVITA

Τα δύο νέα υγρά συμπληρώματα διατροφής της σειράς Μελισσοθεραπείας MACROVITA, το Σιρόπι μελιού και το Σπρέι πρόπολης, συνδυάζουν άριστα το μέλι και την πρόπολη με εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εξαιρετικά για όλες τις ηλικίες και ιδανικά για τα παιδιά, ανακουφίζουν άμεσα με τη δύναμη της Φύσης!

Το ΣΙΡΟΠΙ ΜΕΛΙΟΥ MACROVITA με μέλι και βιταμίνη C ανακουφίζει τον ερεθισμένο λαιμό και συντείνει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Το μέλι μαλακώνει τον ξηρό και ερεθισμένο λαιμό, καταπραΰνει τον βήχα και συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος. Η βιταμίνη C βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, προάγει τον φυσιολογικό σχηματισμό του απαραίτητου για τη λειτουργία των οστών κολλαγόνου και συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της κόπωσης. Το μέλι και η βιταμίνη C συνδυάζονται άριστα με το αιθέριο έλαιο μάραθου, που με τις αποσυμφορητικές ιδιότητές του βοηθά στη βλεννόλυση και στη ρύθμιση των εκκρίσεων, καθώς και με τα αιθέρια έλαια ευκαλύπτου, θυμαριού και γλυκάνισου που μαλακώνουν τον λαιμό και διευκολύνουν την αναπνοή.
Συμβατό με ομοιοπαθητικές θεραπείες. Κατάλληλο και για παιδιά άνω των τριών ετών. Αρ. Γνωστ/σης ΕΟΦ: 96104/21-09-2018.

Το ΣΠΡΕΪ ΠΡΟΠΟΛΗΣ MACROVITA συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος, ενώ, ταυτόχρονα, μαλακώνει τον ξηρό και ερεθισμένο λαιμό και καταπραΰνει τον βήχα. Περιέχει πρόπολη συνδυασμένη άριστα με μέλι, θυμάρι και γλυκάνισο που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά σε περιπτώσεις κρυολογήματος, με αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και κισσού, καθώς και με εκχύλισμα αλθαίας, που απελευθερώνουν την αναπνοή, έχουν αντισηπτικές και βλεννολυτικές ιδιότητες και προστατεύουν τη στοματοφαρυγγική κοιλότητα.
Συμβατό με ομοιοπαθητικές θεραπείες. Κατάλληλο και για παιδιά άνω των τριών ετών. Αρ. Γνωστ/σης ΕΟΦ: 96103/21-09-2018.

Το Σιρόπι μελιού και το Σπρέι πρόπολης MACROVITA δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη, αλάτι, γλουτένη και λακτόζη, ούτε συστατικά που προέρχονται από γενετικά μεταλλαγμένα φυτά.

Ακολουθήστε μας στα Social Media Instagram