Δραστικά συστατικά

Τα φυσικά καλλυντικά ΜACROVITA βασίζονται σε εκλεπτυσμένους συνδυασμούς φυτικών ελαίων ή εκχυλισμάτων, παραγώγων της μέλισσας και φυσικών βιταμινών. Τα περισσότερα από τα φυτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες.

Τα αντηλιακά προϊόντα MACROVITA νέας γενεάς είναι εναρμονισμένα με τις τελευταίες ευρωπαϊκές απαιτήσεις, τεχνολογικά προηγμένα και με αποδεδειγμένα από ειδικές επιστημονικές μελέτες αποτελέσματα. Κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος και ανθεκτικά στο νερό, διασφαλίζουν την προστασία από εγκαύματα, αφυδάτωση και φωτογήρανση. Απλώνονται ιδιαίτερα εύκολα, ενυδατώνουν το δέρμα και του χαρίζουν ευχάριστη, βελούδινη αίσθηση και ματ όψη. Περιέχουν φωτοσταθερά φίλτρα ευρέος φάσματος για προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία (UVA και UVB), ειδικά συστατικά για προστασία από την υπέρυθρη ακτινοβολία (IR) αλλά και πολύτιμα φυτικά έλαια, εκχυλίσματα και βιταμίνες που μεταφέρουν στο δέρμα τις ευεργετικές ιδιότητές τους.

Απαραίτητες προφυλάξεις: Μην εκτίθεστε υπερβολικά στον ήλιο τις ώρες 11:00 έως 15:00. Να φοράτε καπέλο, γυαλιά ηλίου και μπλούζα για πρόσθετη προστασία. Να αποφεύγετε την άμεση έκθεση βρεφών και μικρών παιδιών στον ήλιο. Να εφαρμόζετε επαρκή ποσότητα αντηλιακού. Να επαναλαμβάνετε συχνά τη χρήση, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Άλλα δραστικά συστατικά

Shop NowFacebook

Ακολουθήστε μας στα Social Media Instagram