Ξύδι

Όξινο υγρό που προέρχεται από τη ζύμωση της αιθανόλης του κρασιού σε αιθανικό οξύ και χρησιμοποιείται ως βασικό συστατικό στην ανατολίτικη και μεσογειακή κουζίνα. Το όξινο pH του δρα αποτελεσματικά ενάντια στις ψείρες και τις κόνιδες, εμποδίζοντας την προσκόλληση στα στελέχη των μαλλιών ή διευκολύνοντας την αφαίρεση των ήδη προσκολλημένων.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (*bio): Ξύδι | Πικρόξυλο | Λάδι ελιάς* | Χαμομήλι* | Αλόη* | Πανθενόλη (προβιταμίνη Β5)

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος